Ny fóravtale med Appetitt – medlemsfordeler


Appetitt (Felleskjøpet og Salgscompagniet) og Vestfold Fuglehundklubb har inngått avtale.

Dette vil gi alle medlemmene en bonusordning med kjøp 5 sekker og få 2 sekker gratis (totalt). Dette tilsvarer en rabatt på ca 30%. Det vil også bli muligheter for å få ekstra rabatter i butikkene hvor Appetitt selges, i forbindelse med kampanjer som Appetitt og klubben blir enige om.Basic CMYK

Bonuskort fungerer på denne måten:

Kjøp 5 sekker og få en sekk gratis (5+1) Dette er ordinært bonuskort. Når dette kortet er ferdig utfylt, sendes det til følgende adresse i Felleskjøpet:

SalgsCompagniet AS
v/Petter Steen
Svend Haugsgate 5
3013 Drammen
Salgscompagniet as sender deretter ut et gavekort på en sekk 12 kg/ 3 kg (avhengig av størrelsen på den gratissekken som ble hentet ut), til hvert medlem som har sendt inn utfylt bonuskort.

Viktig:  Oppgi riktig adresse hvor disse gavekortene skal sendes til!

Dette vil gi alle medlemmene en bonusordning med kjøp 5 sekker og få 2 sekker gratis (totalt). Dette tilsvarer en rabatt på ca 30%. Det vil også bli muligheter for å få ekstra rabatter i butikkene hvor Appetitt selges, i forbindelse med kampanjer som Appetitt og klubben blir enige om.

Kontakt person hos Appetitt
Petter Steen
Mobil: + 47 4166 4088
Mail: petter.steen@salgscompagniet.no

Vi håper at medlemmene i Vestfold Fuglehundklubb vil sette pris på denne avtalen vi har fremforhandlet med Felleskjøpet/Appetitt Hundefor.