Resultater medlemmer

Det er nå publisert en ny enkel måte for medlemmer å registrere egne resultater.

 

 

 

For at du enkelt skal kunne legge inn dine resultater fra jaktprøver, utstilling og apportprøver må du logge deg inn på nettsiden. Har du ikke registrert deg, gjør du dette samme sted. For at du skal kunne logge deg inn må du være medlem i Vestfold Fuglehundklubb. Registreringen blir sjekket opp mot medlemsregisteret i NKK.

 

For hvert resultat du og hunden har oppnådd legger du inn respektive resultat under fanen Medlemmer. Der vi du under «Legg til:» i menyen til venstre få alternativer iht jakt, utstilling eller apportprøver. Når du trykker her vil det komme opp ett enkelt sjema, som du rett og slett bare fyller ut.

 

Disse listene vil bli brukt som grunnlag for hva som publiseres i årbok etc, så vær flink med å registrere.

 

Mvh

 

Fredrik Engell Sæthereng

Webansvarlig

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn