Ekstraordinær generalforsamling

Styret i Vestfold Fuglehundklubb kaller med dette inn til ekstraordinær Generalforsamling

 

 

 

 

 

på Furulund tirsdag 28 mai kl 18 00.

Bakgrunnen er at valgkomiteen i Fuglehundklubbenes Forbund enstemmig har innstilt leder i VF som ny leder i FKF og dette lar seg vanskelig forene med vervet som leder i en stor distriktsklubb. Habilitetsspørsmål vil kunne bli reist i så mange saker at sittende leder i VF i samråd med styret og valgkomiteen velger å trekke seg fra styret i VF.

Valgkomiteens innstilling er at Roar Karlsen tiltrer som leder i det som gjenstår av innværende valgperiode og at Kjell Enberget overtar som revisor i samme periode.

 

FORBERED DEG OG HUNDEN TIL VESTFOLDUTSTILLINGEN

Søndag 23 juni er det igjen tid for Vestfoldutstillingen. Nå har du virkelig muligheten til å forberede både deg og hunden.

Etter at den ekstraordinære Generalforsamlingen er gjennomført vil en av landets beste handlere hjelpe dere et skritt videre – Victoria Gill kommer for å gi av sine kunnskaper.

 

Forberedelser er kjempeviktig også før utstilling. At hunden ser best mulig ut skjønner vi alle at betyr mye og nå vil du få en skikkelig innføring i hvordan dette skal gjøres.

 

Victoria har med en ferdig klippet setter. Dette for å vise hvilke områder som er viktige å ha fokus på ved klipping og hva som er korrekt klipp.

 

Victoria har en imponerende merittliste til tross for sin unge alder. Norgesmester i juniorhandling 2012, bronse i Crufts i England 2013 og nå sist helg førte hun en 11 måneder gammel unghund til BIS 2 på fellesutstillingen. Hun ble også nordisk mester individuelt i 2010 og 2011 og nordisk mester lag 2011!

Victoria vil gi deg praktiske råd og slik at du og din hund fremstår best mulig i ringen. Samtidig vil hun gi oss generelle treningstips og dele av sine erfaringer.

Ta med deg hunden din da vi trenger demonstrasjonobjekter, Vi kan ikke love at den blir den heldige utvalgte men mulighetene er der.

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn