Vårens dressurkurs

Instruktører Thomas Ellefsen og Elin Vasbø.

 

 

 

I våres startet vi opp dressurkurs. I utgangspunktet skulle vi gjennomføre et kurs i Tønsberg og et i Kvelde. Men vi ble bare 9 deltakere. Vi bestemte oss for å kjøre et kurs i Kvelde.

Kurset startet med en teori økt, etterfulgt av en dressurøkt. Harald Grønn stilte hus og gårdsplass til dispensasjon. Her var vi 4 ganger. Før vi avsluttet i farmen. Oppsummering av årets kurs ,er vel at vi ble overrasket over hvor god grunndressur de fleste hadde på hundene sine. Meget bra. Det var deltakere som ønsket å lære og øvde på øvelsene de lærte. Siste kurskveld var en opptur for mange. Vi hadde det sammen med drop inn kveld i farmen. Her fikk alle testet hundene i forhold til fugl. De yngste våknet og ble “fuglehunder” den kvelden. To fikk tatt apportbevis og vi koste oss med kaffe og kake rundt en god fuglehundprat.

Nå er det bare å ønske deltakerne lykke til på jakta.

Elin

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn