Vestfoldprøven 1 – 2015

 

Vestfoldprøven 1 har blitt historie. Værguden var helt klart på vår side – det var nydelig vær hele helgen. Det ble en stor prøve med 281 startende hunder.

 

Det var 85 startende VK hunder som skulle konkurrere om den gjeveste finale premien. 196 startende hunder i AK/UK. Vi hadde ute 5 VK partier på fredag, 2 semifinalepartier og 7 UK/AK partier på lørdag. Søndag var det VK finale og 7 UK/AK partier. Det krever mye logistikk og frivillig arbeid. Det var mer enn nok fugl , noe som kanskje kan forklare at det var vanskelig å oppnå 1.premie pga mange sjanser på fugl.

Finalen gikk av stabelen i Bogen med 16 hunder. Flere av hundene i finalen hadde sine muligheter, men det var IS Red Garlic`s Pralin og Ulrik Myrhaug som stakk av med seieren. 1 VK med Cacit! Gratulerer!

Vi vil likevel trekke frem, alle dere som stiller med en ukuelig optimisme – dere har dressert, trent og lagt alt til rette for å lykkes – og så skjer det ”ting” som gjør at det ikke skjer. Det er viktig å se hva som var positivt den dagen selv om man ikke lyktes som man planla. Det er alltid noe positivt å trekke frem – om ikke annet hyggelige folk. De er det faktisk mange av.

Vi i prøvekomiteen som står og skuer over forsamlingen under oppropet ser en mengde mennesker med forventninger om en fin dag. Det håper vi dere hadde – med eller uten premie. Vi takker både deltakere og dommere som alltid stiller opp.

Vi gleder oss til å se dere igjen på Vestfold 2 og Forus Open 16-18 oktober.

Når det gjelder påmelding til Forus Open er vi fleksible på fristen. Siste frist til å melde inn din hund er mandag 12. oktober.

På gjensyn!

 

Premieliste fredag, lørdag og søndag UK/AK og VK

Dreiebok VK finale

 

 

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn