Forus Open Vestfold 2015

Finale partiet avbildet i terrenget, sammen med dommerne Thore Langerud og Arne Abel Lunde

Forus Open

Det var en stor dag for oss i Vestfold da dagen endelig kom for avvikling av årets Forus Open. Påmeldingen var noe treg i starten, men vi endte opp med 33 hunder påmeldte til årets FO.

Oss bekjent så har det aldri vært så stor påmelding til dette arrangementet. I samråd med Rogaland Fuglehundklubb ble det bestemt at det skal være en dommer fra hver klubb som dømmer finalen. Valget var ikke vanskelig, Arne Abel Lunde er æresmedlem i Rogaland og Thore Langerud er æresmedlem i VF, som svarte ja til å ta på seg oppdraget.

Fredag 16. oktober var dagen vi skulle sende ut 3 partier med 11 hunder på hvert parti. Hvert parti kunne sende inntil 6 hunder til finalen. Alle tre kvalik partiene skulle ut i hvert sitt terreng i Stokke. Vi andre som enten var ute som deltaker på Vestfold 2 eller satt i sekretariatet var svært spente. Alle som skal videre til finalen kan ikke være diskvalifiserende til en 1 pr. UK. Mange tenkte, er det fugl i terrenget slik at vi kan få premierte hunder inn i finalen. Oppsummeringen fredag kveld ga oss et stort smil, totalt var det utgitt 13 stk 1 UK, 6 stk 2 UK og 4 stk 3 UK. Dette var helt utrolig, 23 stk hunder som var premiert av 33 startende hunder, helt rått. 17 stk gikk videre til finalen som skulle avvikles lørdag.

Lørdag 17. oktober var det opprop på Furulund Kro i Stokke sammen med oppropet til Vestfold 2. Denne dag skulle vi ha ut totalt 10 partier, så det var stas å gjøre oppropet til finalen Forus Open, med så mange til stede. Etter hvert som finale deltakerne ble rop opp, fikk de tildelt finale dekken som var sponset av fòr sponsor Uniq og Engell Hundesenter. Ola Nedrejord som var representant fra Rogaland FK, hadde med lykke hilsen fra alle i Rogaland. Finalepartiet ble sendt ut til terrenget Vahr i Stokke, der de skulle kjempe om tittelen vinner av Forus Open. Terrenget Vahr viste seg fra en fin side, terrenget varjevnt besatt med fugl, hverken for mye eller for lite. Hundene måtte vise seg fra sin beste side, både kant søk og reviering på stubb. Når dagen var over var det fire hunder som ble premierte.

1 UK Forus Open Finale ble utgitt til KV Sognexpressen`s Nikita med eier/fører Robert Brenden. Vi gratulerer med tittelen Vinner av Forus Open, Vestfold.

2 UK Forus Open Finale ble utgitt til ES Valera`s Østavind med eier Randi Halvorsen, Fører Rune Magnussen

3 UK Forus Open Finale ble utgitt til ES Peppa av Skåpleinun med eier Siri Kulberg Sjurseth, Fører Bjørn Sjurseth

4 UK Forus Open Finale ble utgitt til P Prick med eier/ fører Per Gustavsen Zakariassen

Vestfold Fuglehundklubb gratulerer alle deltakere som bidro til at VF kunne avvikle et flott arrangement. Vi takker også Rogaland FK og FKF for oppdraget. Benytter anledningen til å takke dommere for flott innsats og vår hoved sponsor UNIQ og Engell Hundesenter som til stadighet måtte bære inn mer for etter hvert som det ble utgitt 1, premier, og dem var det mange av.

Ønsker dere alle fortsatt god høst og velkommen til Vestfold neste år.

Prøveledelsen

Forus Open kvalifisering fredag

Premieliste Forus Open kvalifisering

Partiliste Forus Open Finale

 

Premieliste Forus Open Finale

 

 

 

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn