Inngjerdede områder

Vestfold Fuglehundklubb har et unikt tilbud til sine medlemmer med 2 inngjerdede lufte-/treningsterreng, ett i Kvelde og ett i Svelvik. Disse har fritak fra båndtvangen og mange medlemmer benytter seg av å kunne slippe hundene i sommerhalvåret.

Kvelde er åpent fra 1. april til 1. august
Svelvik er åpent fra 1. april til ca. 15. august.

Bildet er fra porten til det inngjerdet område i Svelvik

 

Området i Kvelde ligger like ved Farmen og er et ca. 150 mål område med vekselvis jorder og lauvskog. Det ligger flott til nær Numedalslågen hvor det er deilig for hundene å ta seg en dukkert på varme sommerdager. Det inngjerdede området i Kvelde brukes også på Droppinn kvelder og til lydighetskurs, i tillegg er det en del av det større treningsterrenget hvor medlemmer kan søke om treningskort.

Terrengansvarlig: Thore Langerud, 913 43 161

Området i Svelvik er også på ca. 50 mål og er et vekslende skogsterreng på vestsiden av Svelvik sentrum. Terrenget ligger i et flott utgangspunkt for blåmerkede turer videre oppover i skogen.

Terrengansvarlig Svelvik: Tom W. Pettersen, 918 08 055

 

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn