Gisken D Markussen nyutdannet fase 1 instruktør

Gisken Dobloug Markussen deltok på Fase 1 instruktør kurs helgen 1.-3. juli ved Sando Hundesenter i Vestfold og besto med glans! Vestfold Fuglehundklubb gratulerer så mye og gleder oss til å ta del av Giskens kompetanse om hund.gisken_d_markussen

Gisken har allerede sagt ja til å ta ansvaret for et valpe/unghund kurs i høst, følg med dere som har etterspurt dette!

 

Presentasjon:

Jeg heter Gisken Dobloug Markussen og er 43 år. Er utdannet førskolelærer og har jobbet som pedagogisk leder i bhg. I 13 år. Jeg er født og oppvokst med irsk setter og senere at to gordon settere, og idag har jeg en engelsk setter på 2 1/2 år og en ES på 12 uker. Hele livet har jeg drevet med hest og hund. Har vokst opp med besteforeldre og familie som har drevet rideskole og gård med mye forskjellig dyr. Jeg er en trygg, blid, tålmodig og tydelig leder for mennesker og dyr. Har også vært håndballtrener for barna mine og selv spilt håndball i eliteserien. Har drevet med jakt og jaktprøve med alle hundene mine, men har først satset skikkelig på jaktprøver de siste årene. Her har jeg og ES Høgdebrotets Happy Thomas oppnådd følgende resultater: 1 og 3 uk på lavland, 1 og 3 uk apportprøve, 1 og 2 Ak apportprøve (Holleia i år), 2*2 Ak lavland, 2 Ak høyfjell vinter og 1 Ak lavland. Har akkurat startet å gå i VK klassen, og vi fikk en den sure 7 plassen første VK start med et perfekt fuglearbeid. Vi jobber nå mot å etablere oss som ekvipasje i VK. Går også på utstilling og mangler 2 cert på Thomas for å bli utstillingschampion. Er lidenskapelig opptatt av hund, dressur og jakt/jaktprøver og er pedagogisk utdannet og glad i å jobbe med mennesker. Dette er en kombinasjon jeg tror kan gjøre meg til en god instruktør.

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn