Vår ildsjel Thore Langerud

thorelangerodUnder oppropet på Vestfoldprøven 2 lørdag morgen takket leder av Vestfold Fuglehundklubb Åse Irene Furuheim alle som bidrar i klubben, og ga en særlig takk til prøvekomiteèn som leverer fra år til år!
Åse mente de fleste lett kan erstattes, men en mann er helt uerstattelig for Vestfold Fuglehundklubb: Vår ustoppelige ildsjel : Thore Langerud.

Om Thore sa Åse:
«Han er verdt sin vekt i gull. Han står på for klubben fra morgen til kveld – 24×7. Han var med på å stifte klubben, har hatt utallige verv i klubben, er nestleder, terrengansvarlig, dommer, instruktør, osv og ikke minst er kan selveste Sjefen i Farmen i Kvelde. Men det er ikke bare Thore som står på, det er kone og barn også.»

Videre sa Åse: «Det er ikke bare for Vestfold Fuglehundklubb Thore er en helt, han bidrar for alle oss som trener og går på prøver i Sør-Norge gjennom oppdrettet i Farmen». Åse oppfordret alle å huske på Thore Langerud for hver fuglesituasjon og fugl i lufta i løpet av dagen.

Sekretær Richard Bjørløw og leder Åse Irene Furuheim overrakte en flott treplakett med uskjært fasan, blomster og vin til familien Langerud. Og samtlige applauderte for en litt «småflau» Thore som ikke liker oppstyr om sin person.

Vestfold Fuglehundklubb takker hjertelig Thore for sin innsats gjennom mange år, og satser på at ildsjelen vår ikke er «utbrent» enda!

 

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn