Fuglehundtinget 2017

Vestfold Fuglehundklubb hadde den store gleden å være vertskap for Fuglehundtinget 2017 fra fredag 9. juni til lørdag 10. juni. Arrangementet ble holdt ved hotell Scandic Park, Sandefjord.
Til sammen var ca 50 deltagere samlet fra hele landet for å diskutere og vedta viktige saker i regi av FKF. Fredag kveld ble brukt til å diskutere de viktigste sakene som skulle opp til vedtak på selve Tinget lørdag. En av vedtakene ble nye rutiner og satser for påmelding til jaktprøver.

Vestfold Fuglehundklubb sitt medlem Kjell Enberget har sittet som leder for FKF i en årrekke og gjort en kjempeinnsats for hele fuglehundnorge. Nå var tiden inne for en tronskifte og Hans Einar Enoksen ble valgt til ny leder. I balasten har han allerede 4 år i styret og gjennom det kompetanse og kontinuitet for å drive FKF videre. Gledelig for Vestfold Fuglehundklubb er at vårt medlem og mangeårig leder av klubben Roar Karlsen ble valgt inn som varamedlem til styret. Vi ønsker alle lykke til!

Helgen ble avsluttet med dommerkonferanse søndag, og hele 70 deltagere fra fjern og nær diskuterte viktige praktiseringsregler med lavland som fokus. Mao er det mange som bruker mye tid på å drive fuglehundsporten videre.

Kjell Enberget ønsker den nye lederen i FKF Hans Einar Enoksen lykke til!
Nytt styre i FKF, fra venstre: Elisabeth Kallevig, Gry Eriksen, Jørn Tore Karlsen, Hans Einar Enoksen, Knut Fredheim, Ellen Dobloug og Roar Karlsen.
Fuglehundtinget 2017

 

Relatert lenke

 

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn