Vestfold II prøven – Oppsummering

Vestfold II prøven ble gjennomført helgen 13 -15 oktober. Vestfold Fuglehundklubb vil takke alle frivillige i komiteen for den innsatsen som er lagt ned for at prøven kunne avvikles på en god måte. Vi ønsker også å takke alle dommere for en super innsats. Flere av disse dømte i 3 dager og det er imponerende med Odd Harald Sørbøen i spissen som NKK representant.
Takker også grunneierlag som stiller sine marker til disposisjon samt våre sponsorer: Appetitt , Oslo VVS-service AS og Skitt Fiske.

VK-finale ble dømt av Odd Harald Sørbøen og Robert Colbjørnsen og de premierte er:
1 VK m/ Cacit til  ES  Sørbølfjellet`s Luca   e/f Siri Kulberg Sjurseth.
2 VK m/res.cacit til GS Trixie   e/f  Kristin Bothner.

De stilte 190 deltagere til start fordelt på 16 partier. Det ble utdelt 31 premier totalt som gir en premie prosent på 16,3%. Dette er 2% lavere premiering en i 2016. Mange hadde sine sjanser på fugl uten å lykkes dessverre.

Dreiebok fra VK finale samt komplett premieliste vedlegges:

Dreiebok Vestfold 2 2017

Premieliste Vestfold II

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn