Vestfold Prøvene 2019 – Vestfold 1

Alle som er påmeldt til Vestfold I-prøven 04.-06. oktober har fått start. Det er fortsatt ledige plasser både i VK og i UK/AK.

Påmeldingsfristen er forlenget frem til torsdag. Partilister vil bli lagt ut senere i uka.

Grønt lys for å arrangere jaktprøver igjen

Jaktprøve i Vestfold

Vestfold 1, 4-6 oktober

Vestfold 2, 18-20 oktober m/ Cacit

Norsk Kennelklubb sitt hovedstyre har i går, mandag 23 september, gjennomført ekstraordinært møte hvor de fattet følgende beslutning.

Det er da gitt grønt lys for å arrangere jaktprøver igjen. Den opprinnelige påmeldingsfristen gikk ut 21. september på vår første prøve, men fristen er nå utvidet til å gjelde frem til kl 2400 28.9.

Det er ledige plasser, så meld dere på til noen fine dager på lavland i Vestfold.

Det er gitt retningslinjer til arrangør, så vi oppfordrer alle våre deltakere til å bruke sunn fornuft under prøven. Ingen har med seg hund på opprop, la hunden ligge i bilen. Må den luftes, så luft den i bånd, ha med pose til å plukk opp møkk. Det blir satt opp egne søplesekker på parkerings området. Det vil også komme info. vedr. veterinær vakt i Vestfold, så hold dere oppdatert. Alle dommer vil ha dette tlf. nr. med seg ut i terrenget, hvis det skulle skje noe.

Vi oppfordrer alle til å være flinke til å se allerede på partilistene før ankomst hvilken bil du skal parkere bak, slik at vi får en smidig parkering. PARKERING OG OPPROP PÅ FURULUND KRO.

OPPROP HVER DAG KL 08:00

Sekretariat blir fortsatt i kjelleren på Furulund.

Parkerings avgift kr. 50,- pr. bil pr. dag, som betales ved ankomst/parkering. Vi benytter Vipps. Betal gjerne FØR du kommer på Vipps nr 130480, ha kvitteringen klar ved ankomst.

Furulund Kro, Ravei 158 (RV 522, gml. E18). 3160 Stokke. har flotte hytter (flere under utbygging) av forskjellige størrelser og løsninger, hyttene har alle fasiliteter, kroa har kjempe god hjemmelaget mat og innehar alle rettigheter. Ring Furulund Kro og bestill overnatting allerede nå, første mann til mølla.

Det vil være jegermiddag på lørdagene, så meld dere på til Jegermiddagen så snart som mulig. Klubben vil spandere noe til maten

Det er VK samt UK/AK ALLE DAGER

For overnatting.

Furulund Kro & Motel AS, tlf. 33 36 38 00, Stokke Ravei 158, 3160 Stokke ,www.furulundkro.no

For annen overnatting, ring Sandefjord Motorhotell. Tlf. 33 48 90 60

Opprop kl. 08:00 Se nærmere info på våre nett-sider

Husk å parkere bilene bak oppsatte parti plakater FØR opprop.

Skriv også opp tlf. til dommer/kjentmann som står oppført på partilistene.

Vennlig hilsen

for Prøveledelsen

Roar Karlsen tlf. :952 16 331

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn