Ina Rød Engelstad ny Fase 1 instruktør i VF

Da er det gledelig å kunne gratulere Ina Rød Engelstad med bestått Fase 1 instruktørkurs gjennom Fuglehundklubbenes Forbund. Ina deltok fra Vestfold FuglehundklubbHer er hva det står om utdanningen til Fase 1 instruktør hos Fuglehundklubbenes Forbund:

Fase 1Instruktører for grunnleggende dressurkurs. Bygger på teoretisk og praktisk utdanning og med bestått evaluering og anbefaling fra instruktør.

Opptakskrav:- Anbefaling fra lokal klubb- Aldersgrense 18 år. Kurset består av 24 teoritimer undervisning, egenpresentasjon og praktisk evaluering. Det må påregnes selvstudium ut over klasseromsundervisning. Ved gjennomført kurs skal kandidaten anbefales / ikke anbefales av instruktør. Anbefaling av kandidater etter endt kurs sendes FKF styret og kandidatene vil bli autorisert Fase 1 instruktør av FKF og tilsendes instruktørbevis.

Vi gratulerer Ina igjen med super jobb!

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn