Det er en stor glede for Vestfold Fuglehundklubb å ønske velkommen til NM lag på lavland torsdag 8. oktober. Vestfold Fuglehundklubb legger opp til en”festdag” i Vestfold, og håper at klubbene stiller mannsterke slik at vi kan kåre verdige vinnere.

Evalueringsskjema NM

Vi gratulerer Engelsksetterlaget med GULL i NM lag lavland 2020!!

Bretonlaget tok sølv!

Irsksetterlaget tok bronse!

NM lavland lag LIVE følger du her.

Vestfold Fuglehund blir i år sponset av Vigor & Sage med fôrpremier, Oslo VVS-Service AS og Canes som sponser komiteen med jaktvester fra Pinewood. Grønvold Maskinservice AS som er stor leverandør av verktøy, sponser oss med profilering. Meny Helgeroa sponser varm lunch i terrenget både på Lag NM og NM Finalen søndag.

Vår sponsor SYNSAM, som er en landsdekkende optisk kjede, vil være til stede med stand under arrangementet, der alle har mulighet til å ta gratis elektronisk synstest.

Hvis du ikke rekker dette før opprop, så har SYNSAM forretninger i Stokke, på Stokkestenteret, 2 min unna, Sandefjord Hvaltorget og Larvik Norbysenter.

Prøvekomiteen benytter selvfølgelig solbriller sponset av SYNSAM. SYNSAM sponser også verdi kuponger til aktuelle premievinnere.

Vi oppfordrer alle å bestille rom for overnatting i tide, slik at vi kan lage en hyggelig atmosfære rundt hele arrangementet:

-Furulund Kro & Motel AS, tlf. 33 36 38 00, Stokke Ravei 158, 3160 Stokke, www.furulundkro.no For annen overnatting, ring Sandefjord Motorhotell. Tlf. 33 48 90 60

Vennlig hilsen Prøvekomiteen.