NM lag lavland 2020


Det er en stor glede for Vestfold Fuglehundklubb å ønske velkommen til NM lag på lavland torsdag 8. oktober. Vestfold Fuglehundklubb legger opp til en”festdag” i Vestfold, og håper at klubbene stiller mannsterke slik at vi kan kåre verdige vinnere.

Vi har forståelse for at uttak til lag er en utfordring. Derfor har vi bestemt at lagene meldes inn, direkte til Prøveleder, senest 5. oktober.

Vi oppfordrer raseklubbene til å overnatte på Furulund Kro, slik at vi får en hyggelig ramme rundt arrangementet. Raseklubbene kan allerede nå kontakte undertegnede for å bestille antall rom til sine deltakere. Deltakernes navn trengs ikke foreløpig.

Opprop kl. 08:00 på parkeringsplassen ved Furulund Kro.

Som dere sikkert alle er klar over, vil det på grunn av corona-situasjonen være litt spesielle retningslinjer i forhold til smittevern under prøven. Vi oppfordrer alle til å følge nasjonale retningslinjer som god håndhygiene og å holde minst   1 meter avstand. Er dere flere i bilen, så er det KUN fører av hund som har tilgang til oppropet. Er det tilskuere eller andre som er med ut i feltet vil disse bli registret av dommer.

Vestfold Fuglehund blir i år sponset av Vigor & Sage med fôrpremier, Oslo VVS-Service AS og Canes som sponser komiteen med jaktvester fra Pinewood. Grønvold Maskinservice AS som er stor leverandør av verktøy, sponser oss med profilering. Meny Helgeroa sponser varm lunch i terrenget både på Lag NM og NM Finalen søndag.

Vår sponsor SYNSAM, som er en landsdekkende optisk kjede, vil være til stede med stand under arrangementet, der alle har mulighet til å ta gratis elektronisk synstest.

Hvis du ikke rekker dette før opprop, så har SYNSAM forretninger i Stokke, på Stokkestenteret, 2 min unna, Sandefjord Hvaltorget og Larvik Norbysenter.

Prøvekomiteen benytter selvfølgelig solbriller sponset av SYNSAM. SYNSAM sponser også verdi kuponger til aktuelle premievinnere.

Vi oppfordrer alle å bestille rom for overnatting i tide, slik at vi kan lage en hyggelig atmosfære rundt hele arrangementet:

-Furulund Kro & Motel AS, tlf. 33 36 38 00, Stokke Ravei 158, 3160 Stokke, www.furulundkro.no For annen overnatting, ring Sandefjord Motorhotell. Tlf. 33 48 90 60

Vennlig hilsen Prøvekomiteen.


 [SSK1]Undertegnede er prøvekomiteen. Her bør det presiseres bedre hvem som skal ha påmeldingen (med epost og mobilnr.).