Vestfoldutstillingen 2015

Etter et års opphold så var vi igjen i gang med vår utstilling denne gangen på Jarlsberg Travebane i samarbeid med Vestfold

Elghundklubb, Vestfold Harehundklubb og Norsk Bassetklubb. Forberedelsene startet allerede i januar måned hvor undertegnede ble valgt til sekretær i arrangemang komiteen.

Datoen for utstillingen som var satt til 16. august var ikke den mest idielle for fuglehund folket, men datoen til tross så var det 41 deltagene ekvipasjer fordelt på 31 unghunder/voksene og 10 valper. I år var det også nye raser som vi ikke har hatt med før, det var Italienske Bracco Italiano, Ungarsk Viszla og Stabyhoun. Totalt var det ca 230 hunder som deltok på utstillingen.

Til å lede det hele i ringen hos fuglehund folket så hadde vi i år dommer Svein Nordang, ringsekretær Cindy Andersen og skriver Astrid Merete Johansen som alle gjorde en fin jobb opp mot alle deltagerene. Til hjelp i kiosken stilte Marlis Karlsen og Mona Neirbø opp og gjorde en bra jobb sammen med resten av kiosk gjengen.

Det ble også mange bra resultater blant fuglehundene uten å favorisere så hadde vi første plass på best i gruppa (BIG) og tredje plass på best in Show(BIS) begge premier dratt i land av Korthåret

Vorstehhund Itza`s Lind med fører og eier Åse Irene Furuheim og det er jo veldig bra når det er ca. 230 hunder i gruppa som konkurrerer om best in Show. I valpe klassen var også vår gruppe høyt oppe på premielista her stakk Irsk Setter Skrimfjellets Trym av med best i rasen (BIR) som igjen endte opp tredje plass på best inn Show (BIS) med fører Corin Iversen og eier Stig Dale.

Totalt må vi vel datoen til tross si oss fornøyd med deltagelsen på årets utstilling.

Alt i alt et bra arrangemang og da er det bare å lade opp og se fram mot utstillingen i 2016.

Jan Ivar

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn