NM Lavland 9-11. Oktober 2020


Vestfold Fuglehundklubb ønsker velkommen til NM-Lavland 2020.
Det er sjette gang i klubbens historie at VF arrangerer NM på Lavland, selv om det er en lang tradisjon for jaktprøver i Vestfold.

Vi håper på stor påmelding til NM, slik at vi kan kåre en verdig vinner etter finalen på søndag. Som tidligere har vi vårt hovedkvarter på Furulund kro i Stokke.


Vi minner om påmeldingsrutiner, da dette gjøres elektronisk på NKK sine nettsider Påmeldingsfristen er satt til 21. September, husk å sette på siste oppnådde premie.

Det er kun VK på fredag, men det er muligheter for UK/AK både lørdag og søndag.


Opprop skjer hver dag kl 08:00 på skistadion ikke langt fra Furulund Kro. Følg skilter og alle henvisninger fra vaktene.

Som dere sikkert alle er klar over, vil det være litt spesielle retningslinjer i forhold til smittevern under prøven. Alle vil bli sluset gjennom egen stasjon for håndhygiene og telling, slik at vi har kontroll på hvor mange og hvem som er inne under opprop. Er dere flere i bilen, så er det KUN fører av hund som har tilgang til oppropet. Er det andre tilskuere eller andre som er med ut i feltet vil disse bli registret av dommer. Husk å holde 1. meters avstand til side mann.


Vestfold Fuglehund blir i år sponset av Vigor & Sage med for premier, Oslo VVS-Service AS og Canes som sponser klubben med jaktvester fra Pinewood.

Vår sponsor SYNSAM, som er en landsdekkende optisk kjede, vil være til stede med stand under arrangementet, der alle har mulighet til å ta gratis elektronisk synstest.

Hvis du ikke rekker dette før opprop, så har SYNSAM forretninger i Stokke, på Stokkestenteret, 2 min unna, Sandefjord Hvaltorget og Larvik Norbysenter.


Prøvekomiteen benytter selvfølgelig solbriller sponset av SYNSAM.


SYNSAM sponser også verdi kuponger til aktuelle premievinnere.

Vi oppfordrer alle å bestille rom for overnatting i tide, slik at vi kan lage en hyggelig atmosfære rundt hele arrangementet:
– Furulund Kro & Motel AS, tlf. 33 36 38 00, Stokke Ravei 158, 3160 Stokke, www.furulundkro.no
-For annen overnatting, ring Sandefjord Motorhotell. Tlf. 33 48 90 60


Vennlig hilsen Prøvekomiteen.

Våre NM sponsorer: