NM Lavland 9-11. Oktober 2020

REVIDERTE PARTILISTER 5 OKT LIGGER NÅ UTE

Vestfold Fuglehundklubb ønsker velkommen til NM-Lavland 2020.
Det er sjette gang i klubbens historie at VF arrangerer NM på Lavland, selv om det er en lang tradisjon for jaktprøver i Vestfold.

Evalueringsskjema av NM

Oppdaterte partilister NM lavland pr 10.10.2020

NM FINALE lavland 2020 følger du LIVE her

Premielister er lagt ut under fanene NM lavland og UK/AK

Vi håper på stor påmelding til NM, slik at vi kan kåre en verdig vinner etter finalen på søndag. Som tidligere har vi vårt hovedkvarter på Furulund kro i Stokke.

Som dere sikkert alle er klar over, vil det på grunn av corona-situasjonen være litt spesielle retningslinjer i forhold til smittevern under prøven. Da Covid-19 er i stor oppblomstring rundt i landet. Vil vi begrense risikoen for smittefare under avviklingen av vårt arrangement (gjelder alle dager og alle klasser), må vi dessverre begrense tilskuere under arrangementet.  Det er kun de som har nære relasjoner til deltaker eller andre som har offisielle oppdrag for arrangør/Raseklubb eller FKF/NKK, som kan være tilstede. Alle andre vil bli bortvist fra arrangementet.

Ellers oppfordrer vi alle til å følge nasjonale retningslinjer som god håndhygiene og å holde minst   1 meter avstand. Er dere flere i bilen, så er det KUN fører av hund som har tilgang til oppropet. Alle deltakere vil bli sluset gjennom, slik at alle må benytte antiback.

Fra og med onsdag kveld er det også muligheter å ligge i campingbil/-vogn i Storås Skianlegg inkludert strøm og wc. Ring 924 97 668 for detaljer  Dette koster kr. 100,- pr. natt som vippses til 130480 og trykk på vare for camping..

Vi minner om påmeldingsrutiner, da dette gjøres elektronisk på NKK sine nettsider Påmeldingsfristen er satt til 21. September, husk å sette på siste oppnådde premie.

Det er kun VK på fredag, men det er muligheter for UK/AK både lørdag og søndag.

Opprop skjer hver dag kl 08:00 på skistadion ikke langt fra Furulund Kro. Følg skilter og alle henvisninger fra vaktene.

Som dere sikkert alle er klar over, vil det være litt spesielle retningslinjer i forhold til smittevern under prøven. Alle vil bli sluset gjennom egen stasjon for håndhygiene og telling, slik at vi har kontroll på hvor mange og hvem som er inne under opprop. Er dere flere i bilen, så er det KUN fører av hund som har tilgang til oppropet. Er det andre tilskuere eller andre som er med ut i feltet vil disse bli registret av dommer. Husk å holde 1. meters avstand til side mann.


Vestfold Fuglehund blir i år sponset av Vigor & Sage med for premier, Oslo VVS-Service AS og Canes som sponser klubben med jaktvester fra Pinewood.

Vår sponsor SYNSAM, som er en landsdekkende optisk kjede, vil være til stede med stand under arrangementet, der alle har mulighet til å ta gratis elektronisk synstest.

Hvis du ikke rekker dette før opprop, så har SYNSAM forretninger i Stokke, på Stokkestenteret, 2 min unna, Sandefjord Hvaltorget og Larvik Norbysenter.


Prøvekomiteen benytter selvfølgelig solbriller sponset av SYNSAM.


SYNSAM sponser også verdi kuponger til aktuelle premievinnere.

Vi oppfordrer alle å bestille rom for overnatting i tide, slik at vi kan lage en hyggelig atmosfære rundt hele arrangementet:
– Furulund Kro & Motel AS, tlf. 33 36 38 00, Stokke Ravei 158, 3160 Stokke, www.furulundkro.no
-For annen overnatting, ring Sandefjord Motorhotell. Tlf. 33 48 90 60


Vennlig hilsen Prøvekomiteen.

Del innlegget:

Facebook
Email
WhatsApp
Twitter
LinkedIn